Green Motion rent a car nudi najmove vozila za poslovne korisnike pod posebnim uvjetima

Green Motion

Mnogi društveno odgovorniposlovni subjekti rade na usvajanju procesa u poslovanju koji će umanjiti njihov utjecaj na okolinu. Mogućnosti za umanjenje štetnog utjecaja su mnoge, od korištenja energije iz obnovljivih izvora, preko recikliranja otpada, ipak, do sada nije bilo ozbiljne mogućnosti izbora da umanje vlastiti negativni utjecaj kroz najam ekološki prihvatljivih vozila.

Postanite naš poslovni partner!

Ukoliko želite umanjiti negativni utjecaj na okolinu dok koristite unajmljeno vozilo, Green Motion rent-a-car je Vaš logičan izbor.

Green Motion flota je jedinstvena jer sadrži vozila pokretana različitim vrstama motora, hibride, električna vozila, vozila sa dizelskim motorima opremljenim filterima čađi...sigurni smo da veći izbor nećete pronaći nigdje osim kod nas.

Bitno je naglasiti da najam ekološki prihvatljivih vozila Vas ne stavlja u poziciju da prihvatite kompromise, u mogućnosti smo Vam ponuditi najam ekološki prihvatljivih vozila proizvođača na čije ste proizvode navikli: Volkswagen, Toyota, BMW...

Usluge našeg rezervacijskog centra 24/7 za sve Vaše potrebe

Pristup svim podacima o korištenju vozila putem on-line aplikacije. U svakom trenutku imate točnu i konačnu kontrolu troškova.

Izuzetno konkurentne cijene

Dostava i preuzimanje vozila

Mogućnost odabira paketa osiguranja po želji

U slučaju kvara i nezgode, reagiramo odmah

Vaše je da se brinete samo o Vašem poslu, a sve vezano za Vašu mobilnost prepustite nama

Ukoliko ste spremni i odlučni da umanjite Vašu emisiju štetnih plinova, a da pri tom ostvarite i uštede za Vas, obratite nam se sa povjerenjem za ponudu putem telefona: +385 95 11 77 111 .Naš tim za poslovne klijente će rado odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Zahvaljujemo što ste odvojili vrijeme da se informirate o našoj ponudi.

Aplicirajte za status poslovnog korisnika